Lyckan-verkosto

Tule mukaan Lyckan – yritys- ja yhteisöverkostoon!
 

Mikä Lyckan-verkosto?

Lyckan kokoaa yhteen Lapinjärven ja sen lähialueen yrittäjät ja muut toimijat. Kyseessä on vapaamuotoinen verkosto, jonka kautta voit tavata alueen muita yrittäjiä yli kunta- ja toimialarajojen.

Verkoston tilaisuuksissa käsitellään myös eri teemoja. Keskity sinua kiinnostaviin aiheisiin tai yllätä itsesi tutustumalla johonkin aivan uuteen! Tilaisuuksissa kuulet myös asiantuntijapuheenvuoroja ja saat käyttöösi monipuolisia kehittämisen työkaluja.

Kenelle verkosto on tarkoitettu?

Kaikki toiminnasta kiinnostuneet Lapinjärvellä ja lähialueella yli kuntarajojen ovat tervetulleita Lyckan-verkostoon. Tarkoitus on tuoda eri toimijoita yhteen ja samalla muun muassa järjestää työpajoja eri teemoista. Voit liittyä mukaan milloin vain!

Millaista toimintaa verkostolla on?

Tilaisuuksia on noin kerran kuukaudessa. Voit osallistua toimintaan, kun sinulle parhaiten sopii, oman aikasi ja kiinnostuksesi mukaan.

Toiminnasta tiedotetaan verkkosivuilla, Facebookissa sekä sähköpostilistalla. Tapaamiset pyritään järjestämään paikallisten yrittäjien tiloissa. Lyckan-hanketoimijat organisoivat kevään 2023 tilaisuuksien ilmoittautumiset ja mahdolliset asiantuntijapuheenvuorot sekä kustantavat ja järjestävät tilaisuuksien tarjoilut.

Miten pääsen mukaan?

Ilmoittaudu verkostoon lomakkeen kautta täällä. Ilmoittautumalla saat sähköpostitse tuoreimmat tiedot tulevista tapahtumista. Ilmoittautumislomakkeella voit esittää myös toiveita tapaamisten ajankohdista ja teemoista. 

Tervetuloa mukaan! 

Luovien alojen osaajapankki

Hankkeessa kootaan luovien alojen yhteisöä, joka toimii osana Lyckanhubin palveluvalikkoa. Luovan alan osaajat linkitetään mukaan yritysten kehittämiseen living lab -toiminnan ja työpajojen kautta. Tutustu luovien alojen osaajapankkiin täällä.

Luovan alan osaaja: Haluatko omaan palveluvalikoimaasi uusia toimintatapoja ja mahdollisuuden tavata potentiaalisia asiakkaita sekä kehittää liiketoimintaa ja luoda innovaatioita yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa? Ilmoittaudu täällä!

TULEVAISUUDEN ELÄVÄ MAASEUTU – Living Lab -toiminta pienessä maaseutukunnassa -seminaari 7.6.2023

Millainen on tulevaisuuden maaseutu? Tule kuulemaan käytännön kokemuksia yrittäjä- ja yhteisöverkoston toiminnasta sekä Living lab -toimintamallista Lapinjärvellä. Osallistu etänä tai tule paikan päälle juhlistamaan toimintamallin ja sitä esittelevän käsikirjan tulevaa julkaisua kahvin, kakun ja kohtaamisten merkeissä!

Milloin? ke 7.6.2023 klo 12:45–16:00 Ohjelma ja etälähetys: klo 13–15.15
Missä? Lapinjärvi, Wasargård, (Järventaustantie 22, 07800 Lapinjärvi) tai etänä verkossa .

Kuntalähtöisen Living Lab -toimintamallin avulla voidaan muun muassa tukea alueen innovaatiotoimintaa, yritysten välistä yhteistyötä sekä edistää uuden liiketoiminnan syntymistä alueelle. Tule tutustumaan toimintamalliin, tulevaan käsikirjaan ja työkalupakkiin sekä kuulemaan käytännön kokemuksia mukana olleilta yrittäjiltä.

Seminaarissa kuullaan puheenvuorot Laurea-ammattikorkeakoulun innovaatiojohtamisen ja ekosysteemien asiantuntija Mikael Seppälältä sekä Sitran ennakoinnin ja strategian asiantuntija Terhi Ylikoskelta. Paikalla on myös Lapinjärven kunnanjohtaja Jarkko Sorvanto.

Ilmoittaudu täällä, valitse ilmoittautumisessa, osallistutko paikan päällä vai etänä.
Mikäli osallistut paikan päällä Lapinjärvellä, ilmoittauduthan mahdollisimman pian!

Asiakkaalle parempaa! – Palvelumuotoilun työpaja 17.4.2023​

Tiedätkö, millaista asiakaskokemusta yritykseltäsi saa? Onko ennen-aikana-jälkeen ajattelu hallussa? Tule tutustumaan asiakaskokemuksen kehittämiseen palvelumuotoilun keinoin!

Ma 17.4.2023 klo 11:00-15:00 | Kunnanhallituksen kokoustila (Lapinjärventie 25, 07800 Lapinjärvi)

Lyckan-hankkeen palvelumuotoilun työpajassa kehität oman yrityksesi toimintaa käytännönläheisillä harjoituksilla. Työpajan jälkeen tiedät asiakaskokemuksen merkityksen ja asiakasymmärryksen mahdollisuudet. Mukaasi lähtee mm. itse rakennettu palvelupolku käyttöohjeineen sekä vinkit asiakaslähtöiseen kehittämiseen. Lisäksi osallistujille on myöhemmin keväällä tarjolla Kehitysklinikkapäivä, jonne voi halutessaan varata ajan. Työpajan vetää palvelumuotoilija Anna Palokangas LAB-ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutista.

Ilmoittaudu viimeistään 10.4. täälläTyöpaja on ilmainen ja sisältään lounaan sekä kahvit.

Tulevat tapaamiset

Merkkaa kalenteriisi kevään 2023 tulevat Lyckan-tapaamiset:
• Ma 17.4.2023 klo 11.00–15.00
Ke 7.6.2023 Seminaari: Tulevaisuuden elävä maaseutu – Living lab -toiminta pienessä maaseutukunnassa 
 

Seuraathan myös Tapahtumat-sivua!