Lyckan-verkosto

Tule mukaan Lyckan – yritys- ja yhteisöverkostoon!
 

Mikä Lyckan-verkosto?

Lyckan kokoaa yhteen Lapinjärven ja sen lähialueen yrittäjät ja muut toimijat. Kyseessä on vapaamuotoinen verkosto, jonka kautta voit tavata alueen muita yrittäjiä yli kunta- ja toimialarajojen.

Verkoston tilaisuuksissa käsitellään myös eri teemoja. Keskity sinua kiinnostaviin aiheisiin tai yllätä itsesi tutustumalla johonkin aivan uuteen! Tilaisuuksissa kuulet myös asiantuntijapuheenvuoroja ja saat käyttöösi monipuolisia kehittämisen työkaluja.

Kenelle verkosto on tarkoitettu?

Kaikki toiminnasta kiinnostuneet Lapinjärvellä ja lähialueella yli kuntarajojen ovat tervetulleita Lyckan-verkostoon. Tarkoitus on tuoda eri toimijoita yhteen ja samalla muun muassa järjestää työpajoja eri teemoista. Voit liittyä mukaan milloin vain!

Millaista toimintaa verkostolla on?

Tilaisuuksia on noin kerran kuukaudessa. Voit osallistua toimintaan, kun sinulle parhaiten sopii, oman aikasi ja kiinnostuksesi mukaan.

Toiminnasta tiedotetaan verkkosivuilla, Facebookissa sekä sähköpostilistalla. Tapaamiset pyritään järjestämään paikallisten yrittäjien tiloissa. Lyckan-hanketoimijat organisoivat kevään 2023 tilaisuuksien ilmoittautumiset ja mahdolliset asiantuntijapuheenvuorot sekä kustantavat ja järjestävät tilaisuuksien tarjoilut.

Miten pääsen mukaan?

Ilmoittaudu verkostoon lomakkeen kautta täällä. Ilmoittautumalla saat sähköpostitse tuoreimmat tiedot tulevista tapahtumista. Ilmoittautumislomakkeella voit esittää myös toiveita tapaamisten ajankohdista ja teemoista. 

Tervetuloa mukaan! 

Luovien alojen osaajapankki

Hankkeessa kootaan luovien alojen yhteisöä, joka toimii osana Lyckanhubin palveluvalikkoa. Luovan alan osaajat linkitetään mukaan yritysten kehittämiseen living lab -toiminnan ja työpajojen kautta. Tutustu luovien alojen osaajapankkiin täällä.

Luovan alan osaaja: Haluatko omaan palveluvalikoimaasi uusia toimintatapoja ja mahdollisuuden tavata potentiaalisia asiakkaita sekä kehittää liiketoimintaa ja luoda innovaatioita yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa? Ilmoittaudu täällä!

Biokiertotalouden demopäivä 8.3.

Tervetuloa biohiilen valmistuksen demopäivään ke 8.3. klo 9–14. Voit osallistua oman aikataulusi mukaan, kun sinulle sopii. Päivän aikana pääsemme seuraamaan biohiilen valmistusta maatilamittakaavan pyrolyysilaitteistolla Lapinjärvellä Nygårdin tilalla (Lapinjärventie 47, 07800 Lapinjärvi
 ). Tule kuulemaan ja keskustelemaan biohiilestä, sen tuotannosta maatilalla sekä seuraamaan sen valmistusprosessia. 
 
Ilmoittautuneille tarjotaan ilmainen aamupala ja lounas. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Lue lisää ja ilmoittaudu 6.3. mennessä TÄÄLLÄ

Tulevat tapaamiset

Merkkaa kalenteriisi kevään 2023 tulevat Lyckan-tapaamiset:
• Ke 8.3.2023 Biokiertotalouden demopäivä klo 9–14, Nygårdin tila 
• Ke 29.3.2023 Marskin Matkassa Maistellen – herkullinen pilotointitilaisuus klo 12–14, Historical Cafebar Route 6

Seuraathan myös Tapahtumat-sivua!