LUOVAT ALAT: Residenssityöpaja I

Lapinjärven nuorisotila Niittypolku 3, Lapinjärvi

Lämpimästi tervetuloa mukaan - hyödynnä tyhjillään oleva tila ja kasvata liiketoimintaasi residenssitoiminnalla! Työpajoissa käydään läpi, mitä residenssitoiminnan käynnistämiseksi tarvitaan ja aletaan suunnitella residenssitoiminnan käynnistämistä. Residenssitoiminnalle suunnitellaan myös ansaintalogiikka niin, että se on myös taloudellisesti kannattavaa. Nyt onkin erinomainen tilaisuus hyödyntää tyhjillään oleva tila.  Residenssiin tulevat luovan alan osaajat linkitetään osaksi Lyckanin luovien alojen yhteisöä ja ... Lue lisää

LUOVAT ALAT: Residenssityöpaja II

Lapinjärven nuorisotila Niittypolku 3, Lapinjärvi

Lämpimästi tervetuloa mukaan - hyödynnä tyhjillään oleva tila ja kasvata liiketoimintaasi residenssitoiminnalla! Työpajoissa käydään läpi, mitä residenssitoiminnan käynnistämiseksi tarvitaan ja aletaan suunnitella residenssitoiminnan käynnistämistä. Residenssitoiminnalle suunnitellaan myös ansaintalogiikka niin, että se on myös taloudellisesti kannattavaa. Nyt onkin erinomainen tilaisuus hyödyntää tyhjillään oleva tila.  Residenssiin tulevat luovan alan osaajat linkitetään osaksi Lyckanin luovien alojen yhteisöä ja ... Lue lisää

LIVING LAB & TULEVAISUUSOSAAMINEN: Lapinjärven Finnsight-studio

Lapinjärvi Lapinjärventie 1

  Lämpimästi tervetuloa mukaan osallistumaan Lapinjärven avoimeen Finnsight-studioon! ✅ MITÄ? Finnsight on Sitran järjestämä tilaisuus, jossa keskustellaan tulevaisuuskuvista. Tänä vuonna erityisenä teemana on tulevaisuusvalta. Tilaisuus järjestetään suomeksi. Tilaisuus on samalla Lapinjärven ensimmäinen living lab-tilaisuus, johon kokoamme yhteen yrittäjiä ja muita toimijoita Lapinjärven alueelta. Tavoitteena on yrittäjien välisen yhteistyön aktivointi ja verkostoituminen sekä maaseudun elinvoimaisuuden kehittäminen. ... Lue lisää

MATKAILU: Matkailun työpajat syksyllä 2022 – päivä 2

Kal's Specialty Foods Hindersbyvägen 559A, Lapinjärvi

VERKOSTOSTA VOIMAA MATKAILUN KEHITTÄMISEEN  Tervetuloa kehittämään yritystoimintaasi tehokkaalla ja hauskalla tavalla palvelumuotoilun ja tulevaisuustyöskentelyn menetelmin! Järjestämme syksyn aikana kolme työpajaa, joissa kehitetään ja pilotoidaan matkailun jatkuvan kehittämisen mallia. Matkailun kehittämisen malli tulee olemaan osa Lyckan-konseptia. Tavoitteena on luoda yrittäjien ja kuntien kanssa yhteistuumin Lapinjärven seudun yritysten yhteistyötä edistävä toimintamalli.   ✔ KENELLE: Työpajat on suunnattu ... Lue lisää

BIOKIERTOTALOUS: Työpajat syksyllä 2022 – päivä 2

Lapinjärventie 25 Lapinjärventie 25, Lapinjärvi

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA BIOKIERTOTALOUDEN TYÖPAJOIHIN! 🌍 Syntyykö yrityksessäsi sivuvirtaa, jolle pitäisi löytää uutta käyttöä tai onko sinulla tuoteidea, johon tarvitset raaka-ainetta? Työpajoissa on tarkoitus kehittää uusia tuotteita ja liiketoimintaa paikallisista sivuvirroista. Tässä maailmantilanteessa yritysten sivuvirtojen mahdollisuudet kannattaa selvittää, sillä niiden hyödyntäminen voi tuoda säästöjä tai lisätuottoa! Asiantuntijat ja bio- ja elintarviketekniikan opiskelijat Hämeen ammattikorkeakoulusta ovat mukana ideoimassa ... Lue lisää

MATKAILU: Matkailun työpajat syksyllä 2022 – päivä 3

Lounaskahvila Menopaussi Kantatie 3, Lapinjärvi

VERKOSTOSTA VOIMAA MATKAILUN KEHITTÄMISEEN  Tervetuloa kehittämään yritystoimintaasi tehokkaalla ja hauskalla tavalla palvelumuotoilun ja tulevaisuustyöskentelyn menetelmin! Järjestämme syksyn aikana kolme työpajaa, joissa kehitetään ja pilotoidaan matkailun jatkuvan kehittämisen mallia. Matkailun kehittämisen malli tulee olemaan osa Lyckan-konseptia. Tavoitteena on luoda yrittäjien ja kuntien kanssa yhteistuumin Lapinjärven seudun yritysten yhteistyötä edistävä toimintamalli.   ✔ KENELLE: Työpajat on suunnattu ... Lue lisää

BIOKIERTOTALOUS: Työpajat syksyllä 2022 – päivä 3

Lapinjärventie 25 Lapinjärventie 25, Lapinjärvi

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA BIOKIERTOTALOUDEN TYÖPAJOIHIN! 🌍 Syntyykö yrityksessäsi sivuvirtaa, jolle pitäisi löytää uutta käyttöä tai onko sinulla tuoteidea, johon tarvitset raaka-ainetta? Työpajoissa on tarkoitus kehittää uusia tuotteita ja liiketoimintaa paikallisista sivuvirroista. Tässä maailmantilanteessa yritysten sivuvirtojen mahdollisuudet kannattaa selvittää, sillä niiden hyödyntäminen voi tuoda säästöjä tai lisätuottoa! Asiantuntijat ja bio- ja elintarviketekniikan opiskelijat Hämeen ammattikorkeakoulusta ovat mukana ideoimassa ... Lue lisää