Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

MATKAILU: Ruokamatkailu I: Mitä ruokamatkailu on?

24.5.2022 klo 11:15 - 15:00

Tervetuloa mukaan ensimmäiseen ruokamatkailun työpajaan!


Ajankohta: 24.5.2022 klo 11.15 – 15.00 (lounas klo 11.15 – 12.00, työpaja klo 12.00 – 15.00, sis. kahvi)
Sijainti: Nuorisoseurantalo Wasargård (Järventaustantie 22, 07800 Lapinjärvi)
Ilmoittautuminen: KLIKKAA TÄSTÄ ILMOITTAUTUMISLOMAKKEESEEN
Järjestäjä: Lyckan-hanke ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Työpaja on maksuton. Työpajat ovat yrittäjille de minimis -tukea. De minimis -tukea koskevat lomakkeet lähetetään sähköpostitse ennen työpajoja.

TYÖPAJAN SISÄLTÖ:
  • Esittäytyminen: odotuksia ja annettavaa
  • Lapinjärven ruokamatkailun ”kattaus” – alueen kärkituotteet
  • Ruokamatkailun asiakkaat / vieraat
  • Suomen ruokamatkailustrategia ja ruokamatkailun tuotesuositukset
TYÖPAJAN OHJAAJA:

Ruokamatkailun kummitätinäkin tunnettu Kristiina Havas toimii valtakunnallisen Hungry for Finland – ruokamatkailun tuotteistaminen hankkeen projektipäällikkönä. Hungry for Finland -hankkeessa Haaga-Helia on luonut laajalla yhteistyöllä Suomen ruokamatkailustrategian. Hanke myös päivittää strategiaa ja järjestää valtakunnallisia ruokamatkailukilpailuja toiminnan jatkuvan kehittämisen edesauttamiseksi. Kristiina on toiminut myös edeltävien ruokamatkailuhankkeiden projektipäällikkönä vuodesta 2012 lähtien. Kristiina on Haaga-Helia ammattikorkeakoulun hospitalityalan lehtori.

Matkailun kouluttajana hänen painopisteitään ovat matkailun toimialan strateginen ja elämyksellinen kehittäminen. Kristiina on elämyskouluttaja ja Visit Finland Akatemian ruokamatkailun valmentaja.


LISÄTIETOJA TYÖPAJASTA:

Haaga-Helian projektipäällikkö Elisa Laatikainen
040 488 7401
elisa.laatikainen@haaga-helia.fi


Tiedot

Päivämäärä:
24.5.2022
Aika:
11:15 - 15:00

Järjestäjä

Lyckanhub

Tapahtumapaikka

Nuorisoseurantalo Wasargård
Järventaustantie 22
Lapinjärvi, Suomi
+ Google Map