
- Tämä tapahtuma on mennyt.
MATKAILU: Ruokamatkailu II: Trendit, tarinallistaminen ja tuotekehitys
30.5.2022 klo 14:00 - 17:00
Tervetuloa ruokamatkailun toiseen työpajaan!
Sijainti: Nuorisoseurantalo Wasargård (Järventaustantie 22, 07800 Lapinjärvi)
Ilmoittautuminen: KLIKKAA TÄSTÄ ILMOITTAUTUMISLOMAKKEESEEN
TYÖPAJAN SISÄLTÖ:
- Ruokamatkailun tämänhetkiset trendit
- Ruokamatkailun tarinallistaminen
- Tuotekehitystä – tuotteiden hiomista ja esittelyä
TYÖPAJAN OHJAAJA:
Ruokamatkailun kummitätinäkin tunnettu Kristiina Havas toimii valtakunnallisen Hungry for Finland – ruokamatkailun tuotteistaminen hankkeen projektipäällikkönä. Hungry for Finland -hankkeessa Haaga-Helia on luonut laajalla yhteistyöllä Suomen ruokamatkailustrategian. Hanke myös päivittää strategiaa ja järjestää valtakunnallisia ruokamatkailukilpailuja toiminnan jatkuvan kehittämisen edesauttamiseksi. Kristiina on toiminut myös edeltävien ruokamatkailuhankkeiden projektipäällikkönä vuodesta 2012 lähtien. Kristiina on Haaga-Helia ammattikorkeakoulun hospitalityalan lehtori.
Matkailun kouluttajana hänen painopisteitään ovat matkailun toimialan strateginen ja elämyksellinen kehittäminen. Kristiina on elämyskouluttaja ja Visit Finland Akatemian ruokamatkailun valmentaja.
LISÄTIETOJA TYÖPAJASTA:
040 488 7401
elisa.laatikainen@haaga-helia.fi