Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

MATKAILU: Matkailun työpajat syksyllä 2022 – päivä 2

7.11.2022 klo 11:15 - 17:00

VERKOSTOSTA VOIMAA MATKAILUN KEHITTÄMISEEN 

Tervetuloa kehittämään yritystoimintaasi tehokkaalla ja hauskalla tavalla palvelumuotoilun ja tulevaisuustyöskentelyn menetelmin!
Järjestämme syksyn aikana kolme työpajaa, joissa kehitetään ja pilotoidaan matkailun jatkuvan kehittämisen mallia. Matkailun kehittämisen malli tulee olemaan osa Lyckan-konseptia. Tavoitteena on luoda yrittäjien ja kuntien kanssa yhteistuumin Lapinjärven seudun yritysten yhteistyötä edistävä toimintamalli.

 

✔ KENELLE:
Työpajat on suunnattu Lapinjärven ja lähialueen matkailuyrittäjille ja niille, joita kiinnostaa yrittäjyys matkailualalla.

✔ MILLOIN:
Työpajapäivät ovat 28.9., 7.11. ja 21.11. klo 11.15-17.00 (jokainen työpajapäivä alkaa yhteisellä lounaalla klo 11.15-12.00. Iltapäivällä on kahvitauko.)

✔ MISSÄ:

Jokainen matkailun työpaja järjestetään eri paikassa, jotta pääsemme tutustumaan useampaan lapinjärveläiseen yritykseen:

– 28.9. Pukaron Paronilla (Koivistontie 2, 07830 Pukaro)
– 7.11. Kal’s Specialty Foods (Hindersbyvägen 559A, 07850 Heikinkylä)
– 21.11. Lounaskahvila Menopaussi (Kantatie 3 Lapinjärvi, Finland)

✔ ILMOITTAUTUMINEN:
Klikkaa TÄSTÄ ilmoittautumislomakkeeseen.

***

✅ MATKAILUN TYÖPAJA 2: 7.11.2022 klo 12.00-17.00
✔ Jatketaan hyvinvoinnin ja työmatkustuksen sekä uusien matkailutuotteiden yhdistävien matkailupalveluiden kehittämistä
✔ Tutustutaan olemassa oleviin paketteihin ja arvioidaan syntyneitä ideoita
✔ Rakennetaan palvelupolku uudelle matkailutuotteelle
Syksyn toisessa työpajassa jatketaan Lapinjärvellä tarjottavien hyvinvoinnin ja työmatkustuksen sekä uusien matkailutuotteiden yhdistävien matkailupalveluiden kehittämistä muun muassa tutustumalla olemassa oleviin paketteihin ja arvioiden syntyneitä ideoita.
Jos olit mukana kevään työpajoissa, voit halutessasi jatkaa työskentelyä niiden aikana syntyneen elämyskonseptin työstämisen parissa. Jos hyppäät mukaan vasta nyt, voit tuoda mukanasi idean uudesta palvelukonseptista tai lähteä testaamaan jo olemassa olevaa palvelua. Palvelupolun rakentaminen konkretisoi asiakkaan kokemuksen ja auttaa huomaamaan hetket, joihin kannatta kiinnittää huomiota odotukset ylittävän elämyksen rakentamisessa.
Toisen ja kolmannen (21.11.22) työpajan välillä testaatte toistenne tekemiä palvelukonsepteja todellisessa ympäristössä.

***

Koulutukset ovat yrittäjille de minimis -tukea. De minimis -lomakkeet lähetetään työpajoihin ilmoittautuneille yrittäjille sähköpostitse ennen työpajaa.

***

TULEVAT MATKAILUN TYÖPAJAT:
PÄIVÄ 3 – Klikkaa tästä tapahtumasivulle

KLIKKAA KUVIA JA LATAA TYÖPAJOJEN ESITE:

Tiedot

Päivämäärä:
7.11.2022
Aika:
11:15 - 17:00

Järjestäjä

Lyckanhub

Tapahtumapaikka

Kal’s Specialty Foods
Hindersbyvägen 559A
Lapinjärvi, Suomi
+ Google Map