LyckanHub-keskustelufoorumin ohjeet

Rekisteröityminen

Foorumille voi rekisteröityä itse osoitteessa https://www.lyckanhub.fi/rekisterointi/

Rekisteröinti tapahtuu joko sähköpostiosoitteella ja käyttäjätunnuksella tai Facebookin tai Google-tilin kautta. Klikkaamalla rekisteröitymispainiketta hyväksyt Rekisteri- ja tietosuojaselosteen ehdot.

Huom! Salasanassa on oltava vähintään 8 merkkiä sisältäen kirjaimia, numeroita ja symboleita.

Kirjautuminen

Foorumille kirjaudutaan osoitteessa https://www.lyckanhub.fi/sisaankirjautuminen/.

Kirjautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteella ja henkilökohtaisella salasanalla, tai Facebookin tai Google-tilin kautta. Jos unohdat salasanasi, voit tilata uuden “Unohditko salasanasi?” -toiminnolla.

Profiilin luominen

Profiilin voi luoda Profiili-välilehdessä klikkaamalla Muokkaa profiilia. Profiiliasetuksissa voit lisätä profiiliisi henkilökohtaiset tiedot (etunimi, sukunimi ja lempinimi), yhteystiedot (kotisivu ja sosiaalisen median kanavat), tietoja itsestäsi sekä profiilikuvan.

Salasanan voi vaihtaa Sovellusten salasanat -osiossa klikkaamalla Lisää uusi sovellussalasanan.

Tallenna muutokset klikkaamalla Päivitä käyttäjätiedot -painiketta. Palaa foorumille klikkaamalla ensin Vieraile sivustolla-linkkiä Lyckanhub-välilehdessä sivun vasemmassa yläpalkissa. Päädyt nettisivun etusivulle, josta voit sitten klikata Keskustelufoorumi-linkkiä Verkosto-välilehdessä.

Etusivu

Foorumin etusivun yläpalkista löytyvät välilehdet, joiden kautta pääset foorumin eri osioihin.

Keskustelualue-osiosta löytyy eri teemaiset keskusteluryhmät: Tervetuloa foorumille, Yrittäjien yhteistyö, Yritystapahtumat, Yrittäjätuki ja Kehitysehdotuksia keskustelufoorumille. Kunkin teeman alle käyttäjät voivat vapaasti avata uusia viestiketjuja teemaan liittyen.

Profiili-välilehdessä pääset muokkamaan profiiliasi ja voit lähettää yksityisviestejä muille käyttäjille. Profiili-välilehdeltä löytyy myös viestihistoria eli keskustelualueelle kirjoittamasi viestit.

Jäsenet-välilehdeltä näet kaikki foorumille rekisteröityneet jäsenet. Voit tutustua kunkin jäsenen profiiliin ja lähettää valitsemallesi käyttäjälle halutessasi yksityisviestin.

Tilaukset-välilehdellä voit muokata tilausasetuksia eli seuraamiisi keskustelualueisiin ja viestiketjuihin liittyviä ilmoituksia.

Toiminta-välilehdeltä voit seurata koko foorumin toimintaa viimeisten 90 päivän ajalta.

Foorumin hakutoiminnolla voi etsiä sisältöä foorumilta avainsanoja käyttämällä. Huomaa, että hakutoiminnolla ei voi etsiä käyttäjiä eikä otsikoita.

Uuden keskustelun aloittaminen

Käyttäjä voi aloittaa uuden keskustelun valitsemallaan keskustelualueella klikkaamalla Uusi viestiketju -painiketta. Kirjoita ensin viestiketjullesi aihe ja sitten itse viesti. Halutessasi voit myös lisätä viestiin liitteen sekä seurata ketjua rastittamalla Tilaa tämä viestiketju. Lisäksi voit liittää viestiisi kyselyn muille käyttäjille klikkaamalla Add Poll. Omat viestit on mahdollista poistaa klikkaamalla Piosta-painiketta viestin yläpuolella.

Huom! Liitteen maksimikoko on 5 MB. Sallitut tiedostotyypit ovat jpg, jpeg, gif, png, bmp, ja pdf.

Yksityiskeskustelun aloittaminen

Profiili-välihden tai Jäsenet-välilehden kautta voit lähettää yksityis- tai ryhmäviestejä muille käyttäjille. Valitse käyttäjä, jolle haluat lähettää viestin ja lisää halutessasi osallistujia klikkaamalla Lisää-ikonia keskustelun oikeassa yläpalkissa. Kirjoita viesti alas viestikenttään. Voit lähettää myös liitteitä.

Viestiasetuksista voit ottaa käyttöön sähköposti-ilmoitukset (Enable notifications via email) ja estää ääni-ilmoituksen uusista viesteistä (Disable new message sound notification).

Ongelmatilanteessa ota yhteyttä sähköpostitse lyckan.lapinjarvi@gmail.com